In Church Academy

10 jaar hebben wij het ZOE Bijbelcollege hier gehouden voor het Noorden van Nederland in samenwerking met de JMWZ. Alle lesstof van het ZOE Bijbelcollege hebben we behandeld. Omdat we het belangrijk vinden dat de bijbel bestudeerd wordt kan jij bij elk blok instromen in de “In Church Academy”. Kijk voor meer info op: http://www.vpeopleidingen.nl

Ben jij actief als gemeentewerker of als gemeenteleider?

Verlang je ernaar om toegerust te worden voor het bedieningswerk in jouw (kerkelijke) gemeente?

Heb je het te druk voor een fulltime theologische opleiding of Bijbelschool, maar wil je wel graag investeren in theologische scholing?

Dan hebben we goed nieuws voor jou. De In Church Academy . Dat is een uitgekiend onderwijsconcept, waarbij je (voornamelijk) online Bijbels onderwijs volgt. Zo kun je studeren op het moment dat dit jou het beste uitkomt. Dat scheelt kostbare tijd en veel geregel. Naast het online-onderwijs zijn er maandelijkse ontmoetingen met je klas en de docent om de lesstof van de cursussen te verdiepen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Op deze lesdagen worden er ook extra oriëntatievakken aangeboden over actuele en praktische onderwerpen, zoals: aanbidding, preken en pastoraat.

opleidingen-pic